Saturday, August 4, 2012

LEISURELY SUMMER DAY

 Today we've been running errands around town, visited the farmer's market and walked around streets we've never walked before. That's always interesting. I found a cute little South Asian store with clothes, jewelry and incense from India as well as my new yoga studio so hip hip hurray! It's going to be a nice 10 minute walk from our house and they offer hot power yoga which I hope is going to be something similar to ashtanga yoga. Ashtanga yoga is the only yoga style that I really, truly love. Makes me feel like a million bucks and light as a feather, at the same time. Going to my first class on Thursday. 
It was also terribly hot and humid day and I wish we had beach somewhere closer than an hour drive away. We actually live right next to a nice pool area, but it costs a fortune to join and few hundred per summer to use it. So no thanks. Maybe when we have kids it'll be worth it. Now some Thai spiced cream of corn made with coconut cream and red chili paste, potatoes and veggie meatballs for dinner!
Hope you've been having a fun weekend!


Tänään olemme olleet asioilla kaupungilla, vierailimme tuottajatorilla ja kiersimme katuja joihin emme ole aiemmin tutustuneet.  Löysin söpön Etelä-Aasialaisen kaupan joka myi vaatteita, koruja ja suitsukkeita Intiasta sekä uuden kivan joogastudion joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä asunnoltamme. Heillä on voimajoogatunteja joka toivottavasti tulee olemaan samanlaista kuin astangajooga. Astangajooga on ainoa joogatyyli jota todella, todella rakastan. Olen menossa ensimmaiselle tunnilleni torstaina.
Tänään on ollut hirveän kuuma ja kostea päivä taas kerran ja toivoisin etta meillä olisi ranta lähempänä kuin tunnin ajomatkan päässä. Me itse asiassa elämme kivan allasalueen vieressä, mutta se maksaa omaisuuden liittyä ja satoja dollareita per kesä käyttää. Joten ei kiitos. Ehkä kun meillä on lapsia niin sitten se on sen arvoista. 
Hauskaa viikonlopun jatkoa!

2 comments:

  1. Mun pitais myos aloittaa jooga! Muutama vuosi sitten kavinkin tunneilla mutta studio muutti sen verran kauas etten enaa laiskuuttani jatkanut.
    Budapestissakin lampotila keikkuu tossa satasen tuntumassa...

    ReplyDelete
  2. Itse olen kaynyt silloin talloin, en ole vaan saanut rytmista kiinni. Kylla siita sitten tulee elamantapa jossakin vaiheessa taas... Minulle on juuri tarkeaa etta paikka on kavelyetaisyydella koska muuten siita ei tulisi mitaan. Taalla on aikvan kamalat ilmat. 36C ja kosteusprosenttikin on 50% vaikka se tuntuu paljon korkeammalta. Turha tuonne on mitaan meikata tai hiuksia laittaa kun olet hetkessa litimarka hiesta ja ah, niin kaunis! :)

    ReplyDelete

Every comment is appreciated! Thank you! Thank you! Thank you! You rock! XOXO