Sunday, August 26, 2012

DAY TRIP TO SOMEWHERE EXOTIC

 Friday was sunny and warm and we decided to head out to somewhere for a day of relaxation. And this is where we ended up. Palm trees, miles of white sand beaches, great array of restaurants and bars by the boardwalk and just being, enjoying life.
You would think we hopped on the plane and flew somewhere in the Caribbean, but no. We took the train and two hours later, here we were; exotic southern New Jersey. :)
Beach is the perfect place for one of my favorite activities; daydreaming. You're sitting around at the beach with no commitments and nothing demand your attention and that's a great time to just hang out and daydream a little bit. Envision what you want your life to look like in five or ten years, what you want your relationships to be or where you wish you could travel if there were no time/money limitations. At the moment I'm dreaming of yoga retreat in Costa Rica before my next birthday...
A daydream is a meal at which images are eaten.  Some of us are gourmets, some gourmands, and a good many take their images precooked out of a can and swallow them down whole, absent-mindedly and with little relish.  ~W.H. AudenPerjantai oli aurinkoinen joten päätimme suunnata jonnekin päiväreissulle ihan vain rentoutumaan. Ja tänne me päädyimme. Palmuja, valkoisia hiekkarantoja, kattava valikoima ravintoloita ja baareja rantabulevardilla ja vain rentoutumista ja elämästä nauttimista.  Voisi luulla että hyppäsimme lentokoneeseen ja lensimme jonnekin Karibian suuntaan, mutta ei. Otimme junan ja kaksi tuntia myöhemmin olimme täällä, eksoottisessa Etelä Jerseyssä. :)    

Ranta on loistava paikka haaveilulle. Olet istumassa rannalla ilman sitoumuksia ja vastuuta ja tämä on hyvä aika vain hengailla ja unelmoida hieman. Visioi miltä haluat elämäsi näyttävän viiden tai kymmenen vuoden kuluttua, mitä haluat suhteiltasi tai minne haluaisit matkustaa jos ei ole aika/raha-rajoituksia. Itse haaveilen joogaretriitista Costa Ricassa ennen maaliskuuta...

2 comments:

  1. Katsoin tosiaan parista ekasta kuvasta että Gambiaanko te olette pyrähtäneet... mutta hauska tietää, että noinkin pohjoisessa rannat ovat palmuisia ja upeita!

    ReplyDelete
  2. Joo oltaiskin Gambiaan paasty. Mutta ei, Jersey Shore riitti meille. Mietin etta mistakohan asti ne nuo palmut tuonne rannalle raahaavat kun niita sen verran paljon kuitenkin oli. Tosin eihan Florida niin kaukana ole. Mutta antoi aika eksoottisen tunnelman, ihan hyvin pystyin kuvittelemaan olevani jossakin kaukana Jerseysta! :)

    Hauskaa viikonloppua sulle! Me lahdetaan Philadelphiaan viikonlopuksi!

    ReplyDelete

Every comment is appreciated! Thank you! Thank you! Thank you! You rock! XOXO